Zie de openingsuren
Zie op de map
Zie de openingsuren
Zie op de map

‘T EILANDJE

Naam : ‘T EILANDJE
Adres : Kerkstraat 73 – 1060 Sint-Gillis
Oprichtingsdatum : 1960
Tél. : 02/537.20.41
E-mail : info@ilot.be
Website : www.ilot.be
Werkterrein : Brussel en Charleroi
Doelpubliek : Iedereen

Zie de officiële website

Opvangtehuis

Psychosociale begeleiding

Cel Woningzoeker

Maaltijden

Horecaopleidingen

Sociaal restaurant

Opvangtehuis
Psychosociale begeleiding
Cel Woningzoeker
Maaltijden
Horecaopleidingen
Sociaal restaurant

Over ons :

De vzw ‘t Eilandje werd 60 jaar geleden opgericht en begeleidt elk jaar meer dan 1300 daklozen die hulpbehoevend zijn in haar centra zoals het dagverblijf, de 3 opvangtehuizen en de Cel Woningzoeker, maar ook via thuisbegeleiding. Sinds 1999 is er in het dagverblijf ‘t Eilandje een sociaal restaurant waar jaarlijks meer dan 2000 maaltijden worden klaargemaakt. Deze worden samengesteld en opgediend met de medewerking van de gebruikers van de diensten van ‘t Eilandje die in opleiding zijn.

Diensten :

Met de Potten van ‘t Eilandje werd een traiteurdienst in de sociale economie opgestart. Deze werkt enkel met bioproducten. De bereidingen worden gemaakt  tijdens de Horeca-opleiding en dit in het kader van de professionele inschakeling. De Potten van ‘t Eilandje lanceert het eerste gamma van inmaakproducten met lange houdbaarheid (terrines, pesto, tapenade, enz.) vanaf 2019.

Tarieven :

Tussen 5 en 10 euro per pot, prijzen beschikbaar vanaf september 2018 via de website: www.ilot.be

9u 10u 11h 12u 13u 14u 15u 16u 17u
M Livraisons sur commande et points de vente sur www.ilot.be
D
W
D
V

2018-11-08T09:22:32+00:00